torsdag 30 januari 2014

Pingu-blogg!! :)

Hemma i soffan för en tid sedan...
 
 Alla springrar jag känner har massor med prickar både här och där; på nosen, på tassar och på mage.

 Varför kan inte jag få ha en massa prickar? Titta på min nos! Det finns bara två ynkliga prickar. Jag vill ha fler!!! Hm? Hur ska jag fixa det..?

Någon dag senare, på jobbet...
 
Titta matte!! Jag har fler prickar! Nja, ett helt streck av prickar! De har bara vuxit dit av sig självt. Va fint, va?!! *mycket stolt och nöjd*

 Nääää! Jag har inte alls använt den. Det var Mia (mattes arbetskompis) som hade tuschpennan. Det var hon som rita´ mig på nosen. Vadå? Jag trängdes inte alls och ställde mig envist mittemellan henne och lådan när hon skulle skriva dit en massa tråkiga siffror på den istället för att leka med mig.
Jag tycker det är snyggt med fler prickar, jag! Förresten, ser du "Stig-Helmertofsen? Snyggt, va!! Den matchar så fint mina krulliga mustascher. Hihi!


Stig-Helmertofsen och öron är numera trimmade. Och de fejkade prickarna har försvunnit av sig själva. Mattes anm.


2 kommentarer:

  1. Alltså min änglabrorsa hade typ två prickar och var nöjd med det. Själv är jag så prickig så jag ser rent lortig ut, säger matten. Varför kan det aldrig vara lagom prickigt? // Arlo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Matte säger att man ska vara nöjd med sina prickar. Hm? Jag tror hon säger så bara för att det är svårt att få till lagom prickigt.

      Så jag lovar att jag aldrig mer ska putta på Mia när hon håller i tuschpennan... tror jag.... kanske... //Pingu

      Radera