tisdag 8 juli 2014

En analys av Rally-matten... alltså OM rally-matten av PINGU!!!! :)

Tjena! Pingu sköter tangenterna. The master of the cumputer! Passar på medan matte glor på TV. Tänkte tala om för er hur det verkligen är på såna där rallyly... nånting... tävlingar.

Först när man kommer dit, så är det såm värdens värsta party! Tjejer!!! Bruuuudar! Kom hiiiiit till mej!! Äh, jag sniffar upp er istället. Matte brukar muttra lite om att det står på PM:en att löptikar (Åh, mina fina löpisar <3 <3 ) ska först utan sexig tjej fråga de som har hand om et var de ska vara å bli rastade å så där "för att visa hänsyn" ????, men att det får vi snygga killar (med dumma mattar) inte reda på vart det är. Hon resånerar som så att då finns det ju risk att vi snygga killar går - utan attt vi vet åm det - till samma ställe. Och vad f-n gör det?????? Det är ju bara bra, ju!!! Hit me dom, bara! Hit me brudarna!!!!

 Den här bilden är på dum-Linus. Hahaha! Han är instängd. Han får inga brudar! Hihi!

 Här är jag! Jag är bäst! Och jag är inte instängd utan fri som en riktig fågelhund ska!

 Jag är störst bäst - och absolut vackrast, och så är jag bäst på att nosa.

 Det här är dom bästa bilderna...

.. från den senaste tivolitävlingen... eller vad det nu heter. Titta va fint jag springer!!!!

Så här brukar det bli på tivoli... matte kallar det för tävling (?) Fattar inte varför? Först stannar bilen på parkeringen, sen öppnar matte bakluckan, sen lastar hon ur alla pryttlarna och spänner fast dom på pirran, sen drar hon med fullastad dumpirra iväg mot tivolistället - och lämnar mig och dumtrååååkbrorsan Spirååå i bilen. Vilken dum matte vi har, va?!!

Här är jag ensam o övergiven i bilen. dumma matte!

Sen efter typ tusen år så kommer hon tillbaka utan dumpirran. Varför får pirran ha mer jä***la kul än jag?!!!!!!!  (Hihi! Jag svorde! *fniss*)

När vi sen får skutta ur bilen så drar jag, både båkstavlit och bildligt talat. Måste ta igen det jag missat ju! Måste nosa där och där och där och där. Matte och Spiroo är så förbannat sega och lååååångsamma. Duh!

Sen blir det ganska kul. Först kollar man in vårt läger med kojburar. Det ser bra ut. Sen så går vi alla tre runt om och kollar leget på tivolistället. Ibland blir jag lite sur och misstänksam när man möter andra dumhundar. Dumma hundar som kanske snor mina tjejer. Gillar inte dom. Matte säger åt mig att inte bry mig. Hm? Vet ännu inte riktigt säkert om man ska lita på matten...?

Den här bilden på spirooo fick kåmma med för han ser så fåni och dum ut. Men jag är snyggast.

 Fniss.

Äh! Sen i alla fall, så får jag vara inne i burkojan. Det är helt okej. Sen så försvinner matte helt plötsligt och är bort ett tag. Sen så kåmmer hon tillbaka. Sen så fingrar hon och famlar med godiskorven och med den där bästa mjukbollen som jag bara får ha på såna här tävlingstivoliställen.

Efter typ hundra år så ska vi rastas, det vill säga, kolla in brudarna. Men nä då! Då ska man först kissa (vilket förvisso är helt ok) sen ska vi gå fram och tillbaka intill den där stora plastbandsrutan. Fram och tillbaka, fram o tillbaka. Och man får inte glo på andra hundar som gör samma sak. Ibland svänger man höger, ibland svänger man vänster. Ibland snurrar man i cirklar, runt, runt. Iblan ska man sitta framför matten. Ibland ska man sitta bredvid. Äh! Bestäm dig männ´ska!! Jag vill nosa och k¨ålla in brudarna! Inte gå hit o dit, ju... Förresten så är det ganska kul det med. Det är kul när matten är med i svängarna - för då ger hon mig godis. Gillar godis!!


Sen så ska vi stå stilla en tag. Typ i hundratusen år!! Då brukar jag hitta massor med roliga luktfläckar. Man bara mååååååste kolla in dom, ju! Där har massor med fina brudar stått och väntat, och en del dumkillar också förstås. Bläh för dumkillar! Matte brukar då envisas med att man måste först göra nån enkel konst, som sitta o glo i mattes ögon, eller snurra eller nåt - och sen får man nosa och ha jätteintressant skojlukt fläck i nosen. Så ockej matte, jag gör välan det rå.

 


Sen så kåmmer vi fram till det däringa märkliga å kånstiga plastbandet. Jag vet inte riktigt hur vi kommer fram till det, för jag har alla spännande dofter i nosen, men rätt som det är kliver vi över bandet i alla fall. Och då händer det där konstiga....
    Matte blir jätte konnstig!! Hon spänner sig o har sig. Vill att man absolut inte ska nosa där alla andra jyckarna har gått. Jag vill ju veta vad dom har jort där ju!!! Det är jätte-spännande ju!!
    Och så har vi alla roliga små röda toppar som står på en rad. Det brukar oftast vara tre eller fyra stycken på en rad. De där topparna är skoj. Jag trampar på dom och då välter dom. Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker det är kul. De liksom leker med en. Men matte försöker få mig att inte bry mig om de där topparna i gräset. Varför då? Samtidigt så skrattar hon åt mig, och verkar tycka att jag och topparna är roliga tillsammans. Eh? Sen sak man

gå från .. Nej, vänta! Först ska man gå typ zick-zack mellan alla tåpparna, och sen ska man gå ifrån dom. Och sätta sig framför henne igen. Bestäm dig matte!! Det är då jag börjar voffa på henne. Om jag inte redan har börjat voffa innan. Jo, det gjorde jag, ja. Jag började voffa på henne redan efter några steg. Vadå ra!! Det är matte som började! Medetsamma hon o jg klev öever det där konstiga plastbandet. Jag tror att det är magiskt på nåt vis! Som gör vettiga mattar (öh? Min matte vettig? Tror inte det!!) lite åt nippriga hållet. "Nä, jag är inte nervös!", påstår hon. Nä, det kanske hon inte är, men hon blir konstig i alla fall. Så det så! Så jag vill kolla in alla skyltar och spår och sånt där inne i den där jättestora plastrutan.

Titta! Här har jag hittat värsta största pinnen, ju! Jag är bäst!!

Sen när man kommer ifrån platsrutan så får jag BOLLEN!! Den där roliga mjuka bollen som man kan dra och slita ur en massa vitt fluff ur! Det är jätte-KUL!!!!!! Sen så går matten och jag och slappar av lite. Det är skönt och trevligt.. faktiskt.

sen går vi tillbaks till Spiroo och hundkojerna och vatten skålen. Sen sätter sig matten och äter frukost. Tänk att hon inte har käkat frukost än! Jag äter alltid frukost på morgonen! Hm? Fast... den var lite snål tilltagen den där dagen det där tävlingstivoliet var... Hm? *funderar ett slag*


Nu ska jag kolla in det där pappret vi fick efter tusenkvadriljoner tider. Pruttokoll heter det visst. Nu ska vi se....
I kålummnen för -1 poäng:
ff står det där en gång (att det står nos typ tusen milijoner gånger ser jag inte alls. Så det så! *harkl* ja, ja)
I kålummnen för -3 poäng... vet ni förresten vad poäng är för nåt? Poäng är nåt bra, ju fler poäng desto mer godis och gotta blir det, så det där minusstrecket före poängen är inte nå bra alls.
Det står ff flera gånger. Hehe! Vet ni vad ff betyder? *inväntar svar* *fnissar lite* Jo... *fnissar lite till* Det betyder att matte har gjort... FEL!!!!! Fel! Fel! FEl! Matte gjorde Fel2!"½!!!! *smått upprymd av ond skadeglädje*


Okej, då det stod några nos några gågner på pruttokollet med, och det är visst jag som nosar och det ska man visst inte göra - fast det är så intressanta grejer där. Äh, det var inte så många nos.... *ljuger så att nosen blir en meter lång - minst* Hehe! (dumma näsa, in tillbaks med dig *trycker desperat på näsan med framtassarna för att få tillbaka den till vanlig storlek) Äsch!


Och sen i -5 poängskålummnen står det skall ett par gånger. Mohahahahaha! Så går det när matten blir som konstig - bara för att hon och jag kliver över ett plastband. Det är min Pingu-hämnd som slår tillbaka! Mohahahhaha! *vänder o vrider allt till min, alltså fin-söta-vackra Pingus, fördel, för jag är bäst!*

 Hihi! På bilden så voffar jag på matte istället för att sätta mig intillhenne. Ser ni!! 


Längst ned på pruttokållet har de där två människorna som stått och glott på oss skrivit: "Snygg bakdelskontroll!!" Med utropstecken. Det var min bakdel som va snygg! *vickar lite på rumpan* Hoppas att alla snygga brudarna såg det! Jag tror att de gjorde det! JAg vill tro det! Så då gör jag det!

Den här bilden är på Wilbur. Mohohohohohoho!!! Dum-Wilbör är en pälshög!!

Sen stod det också så här: " I protållet alltså... "Pigg och glad hund!" Med utropstecken. "Hund" det är jag! Jag var bäst!!
Sen skrev dom nåt typ "Matte jobbar lugnt och fint med rätt inställning!" och sen en smileygubbe. Duh? Vadå rätt inställning? Hon blev ju som förtrållad, ju! Och ska man nosa eller ska man nosa i såna där stora plastbandsinramade rutor på marken med en massa skyltar och röda toppar?

- Pingu! Vad gör du? *tangentknäppande tystnar*
- Inget *spara, var är sparaknappen? *klick* ---------------------------------------------


1 kommentar:

  1. Yey kompis! Äntligen vettigt snack i bloggen! Jag tycker det låter som att du kommer att bli värsta bästa rallyjycken bara din matte mognar lite. Tålamod polarna! Yey!// arlo

    SvaraRadera